Lagerarbete

Om jobbet

Vårt centrallager i Frölunda hanterar ett brett sortiment av verktyg och tillbehör. Vi tar emot, plockar och levererar allt ifrån hammare till större maskinverktyg som bandsågar och svarvar.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu efter ett par nya händer som kan komma in och bli en del av vårt team. Vi har 3 öppna platser, inom inkommande och avgående gods, truck och packning.

Vi har två skift, morgon och kväll. Arbetet pågår i regel mellan 06:00 och 23:00. Vi tar din åsikt över vilket skift du vill arbeta i åtanke men du behöver kunna arbeta båda. Vi kommer inte få dig att hoppa varannan dag. Ett byte i skift tas alltid efter en ledig dag.

Kvalifikationer

Vi ser att du har genomförd gymnasieutbildning eller motsvarande. Truckkort är meriterat. Du har helst tidigare erfarenhet av lagerarbete. Du har goda kunskaper inom det svenska språket, både i tal och skrift samt är bra på att kommunicera och arbeta i ett team.

Personliga egenskaper

Är du en ansvarsfull och positiv person? Trivs med att jobba i ett högt tempo i en serviceminded miljö så har du goda förutsättningar att passa in i vårt team.

Kontakt

Är du rätt person för vårt lager? Sök direkt då! Ansök via E-post, bifoga CV och Personligt Brev i .pdf format till oss på: Arbete@ToolCenter.se