Nytt affärssystem på plats

Det här med bokföring och affärssystem är väl inte vår starka sida här på Toolcenter. Vi kan verktyg och föredrar att arbeta med händerna, inte med krångliga system på datorn. Trots det har vi nyligen implementerat ett nytt system som underlättar vår vardag.

 

Behov

I takt med att vi ständigt fortsätter att växa och får in nya kunder, ställs även högre krav på den löpande bokföringen. Vi har länge anlitat en redovisningsbyrå som tagit ett helhetsansvar över vår ekonomi, men i takt med att vi växer känner vi att vi vill få mer kontroll och översikt.

Med tanke på att vi är så pass dåliga på det digitala så behövde vi ändå hjälp med att hitta en lösning som passade för just oss. Dessutom önskade vi hjälp med implementation och annat som kan vara svårt att ta till sig i dessa system.

 

Letandet & implementation

Med tanke på våra behov och bristen på kunskap kring det digitala förberedde vi oss på en väldig utmaning, vilket det blev på sätt och vis. Att hitta leverantörer var inte problemet, utan problemet var att många var väldigt dyra och inte förstod våra behov. Till slut lyckades vi dock hitta en leverantör som, tro det eller ej, är en redovisningsbyrå som även håller på med webbaserade affärssystem.

En stor fördel med denna leverantör var att det var både trevliga och professionella i sitt bemötande. Man fick kort och gott ett bra intryck som utstrålade professionalitet. Dessutom kunde de se till att allt skedde väldigt snabbt, smidigt och kostnadseffektivt.

Nu har det gått ett par veckor sedan det smidiga införandet och än så länge är vi supernöjda. Använder ni något affärssystem inom ert företag? I sådana fall vilket?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × tre =