vi flyttar

Toolcenter flyttar!

Det händer mycket hos oss på Toolcenter nu för tiden. Sist jag uppdaterade er hade vi just implementerat ett nytt affärssystem. Denna gång är det dags för något ännu större – att flytta till nya lokaler!

Alla som någon gång har flyttat privat vet vilken pärs det kan vara. Att byta företagslokaler är ännu värre. Speciellt för oss som har massvis med verktyg och liknande som måste tas om hand om på bästa sätt.

Vi insåg snabbt hur viktigt det skulle bli att hålla koll på logostiken, speciellt när vår verksamhet inte får bli lidande. Efter inte allt för mycket funderande insåg vi att det hela skulle bli en för stor utmaning för oss att lösa på egen hand.

Med anledning av detta har vi valt att ta hjälp av ett företag som heter Perfecta Projektledning. Ett företag som ska hjälpa oss med flytten. Förhoppningsvis går det hela bra, men vi har fått ett väldigt bra intryck av dem än så länge!

Just nu går vi och väntar febrilt här på kontoret. Förberedelserna är redan igång och om dryga två månader kommer flytten att ske. Var vi flyttar och hur det gick återkommer jag om senare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 + åtta =