Bästa båttrailers till sommaren

Trots att vi enbart är inne i januari är det snart sommar, vilket betyder att det är dags att sjösätta båten för många. Men vilken båttrailer ska man egentligen välja? 

Till att börja med vill vi passa på att önska alla ett gott nytt år. För oss på Toolcenter har det varit full fart i början av året och vi har levererat verktyg till många nöjda kunder. Bland annat så har vi levererat verktyg till en kund i Stockholm som både tillverkar och säljer båttrailers, släpvagnar och släpvagnsdelar. Något som fick många att längta till sommaren och sjösättning av båten.

båttrailer
Vilken båttrailer använder du?

Vilken båttrailer ska man välja?

En stor snackis bland båtfolk, inte minst för oss på jobbet, är självklart vilken båttrailer som är bäst och vilken man ska välja. Personligen så har jag testat en mängd olika båttrailers från välkända varumärken som Brenderup, Fogelsta och ÅTM (som inte finns kvar). På senare år har jag däremot använt mig utav BT-Släpet, vilket jag är väldigt nöjd med.

De två faktorer som är viktigast att tänka på innan man väljer båttrailer är:

  • Välj en trailer som passar din båt och bils vikt.
  • Fundera på om du ska satsa på en bromsad eller obromsad trailer.

Självklart finns de andra faktorer som spelar in, men dessa två skulle jag kategorisera som de viktigaste. I alla fall för mig personligen. Avslutningsvis så kan jag varmt rekommendera er att köpa båttrailers från Trailershop.se, där jag införskaffade min trailer. Schyssta priser, högkvalitativa grejer, samt trevlig personal som också var väldigt hjälpsamma och kunniga.

Nåja, nu måste jag gå tillbaka till jobbet och fortsätta att längta till sommaren och sjösättning. Glöm inte heller att vi på Toolcenter kan förse er med verktyg som kan användas till båttrailers!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fyra =